elodinoshow.hu / Dínó Show

Valami új műsorral szeretnéd feldobni a szervezett programjaidat?
Valami nagy durranást keresel?

Megtaláltad!!!

 

 

Teljesen életszerű, sétáló, hangot adó, a filmek dublőrei által használt, 4 méter hosszú, és 2 méter magas dínók szórakoztatják a közönséget.

Minden gyerek imádja a dinoszauruszokat. Igazából érthetetlen a vonzódásuk ezekhez a rég kihalt lényekhez. Gyűjtik kicsi és nagyobb figuráikat, könyveket nézegetnek róluk. A dínó számukra a mesék és a valóság furcsa keveréke.

Amikor ezekkel a bámulatosan életszerű dínókkal megjelenünk valahol, egész csapatnyi gyerek szegődik a nyomunkba. Egyszerűen rajonganak értük. Az életnagyságú dínók látványa semmihez nem hasonlítható élmény a kicsiknek ? de valljuk be, a felnőtteknek is.

Feledhetetlen szülinapi zsúrt szeretne?

Képzelje el a gyermeke örömét, amikor a születésnapján egy megszólalásig élethű dinoszauruszt pórázon sétáltatgat a gazdája az ünneplők között, ráadásul ezzel a dínóval szót lehet érteni, bár egy kicsit rakoncátlan. Csodálatos élményt szerezhet a kicsiknek, és nem utolsó sorban nagyszerű fényképeket...

Ne hagyja ki! Máris kérjen több információt és további ötleteket! Vagy írja meg a saját elképzelését egy ilyen zsúrról!

Óvodák! Iskolák! Lepjétek meg a gyerekeket!

Jutalomként, vagy ösztönzőként is használhatják a dínó showt! Egy biztos: a gyerekek hálásak lesznek érte, és sokáig fogják emlegetni. Ha szuperovi vagy szupersuli hírbe akarnak keveredni, itt a megoldás!